Schilderbedrijf Rademaker staat voor eerlijk en vakbekwaam schilderwerk

In 2015 ben ik gestart met het schilderbedrijf in Breukelen, maar heb meer dan 30 jaar ervaring in de schilders branche, heb verschillende functies gehad in verschillende schildersbedrijven.

Schilderbedrijf Rademaker verzorgd voor particuliere en voor zakelijke opdrachtgevers en kleine vve het onderhoud van huizen en bedrijfspanden. Schilderbedrijf Rademaker Verzorg binnen schilderwerk, buitenschilderwerk, houtrot reparaties, letters zetten en klein timmerwerk voor behang werkzaamheden kunt uw ook bij mij terecht. Ik volg nog regelmatig workshops en scholing om mijn vakkennis up to date te houden.

Bij schilderbedrijf Rademaker is uw huis of pand in goede handen, ik kom altijd op locatie om het huis of pand te inspecteren hoe de staat van het schilderwerk is en meet het werk in, daarna wordt er een uitgebreide offerte naar uw opgestuurd. Schilderbedrijf Rademaker is aangesloten bij de betere schilder. Met een erkend betere schilder bent uw verzekerd van kwaliteit en garantie en goede service.